Een versnelling hoger en alweer nieuws

 

 

 

 

Naaimachine Totaal

Deze nieuwsbrief bevat afbeelding,als deze niet correct worden weggeven kunt u hem

hier online bekijken.

 sluiting

Nieuwsbrief nr. # - zaterdag 20 april 2024

Beste Bezoeker,

Allereerst een versnelling hoger 

Vanaf 17 maart mogen er officieel 7 klanten tegelijk binnen, voorlopig gaan wij voor 5, dus dat betekent dat we er tegenaan kunnen, want die winkel moet leeg.

Er is korting op bijna alles: Machines, accessoires, kantjes, bandjes, lint, koord, knopen, ritsen, prym artikelen, stoffen en ga zo maar door. Bel of mail voor een afspraak en sla je slag.

Alweer nieuws over onderhoud en garantie

in den schroer2  in den schroer

Zoals beloofd naast Inge naaimachines nog een tweede adres waar jullie met jullie machines terechtkunnen voor onderhoud en reparatie, voor advies of hulp bij jullie naaiwerk of voor de aankoop van een nieuwe machine.

In den Schroer in Wahlwiller voor sommige van jullie al een bekend adres voor mooie kwalitatief goede stoffen. Aimee en Peter Bindels gaan samen de verkoop, reparatie, onderhoud en garantie van in ieder geval Janome en Pfaff
van ons overnemen. Een vriendelijk, eerlijk, gezellig en kundig team, zoals U bij ons gewend was. We zijn al enige tijd bezig om beiden in te werken en dat gaat supergoed. Ze zijn heel enthousiast en hebben er zin in. Wij zijn er van overtuigd dat U hier weer een plek vindt, waar U terecht kunt met Uw vragen en dezelfde gastvrijheid, die U van ons gewend bent.

Als U zich aanmeldt voor hun nieuwsbrief houden ze u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen:   https://indenschroer.nl/

 


 

 
   

 

 

 

Deel deze nieuwsbrief: Facebook LinkedIn Twitter Hyves Google+

 U bent onder het volgende emailadres bij ons ingeschreven .

Copyright © 2012 Naaimachine Totaal.