De best gesorteerde speciaalzaak!

Reparatie en Onderhoud

Voor reparatie en onderhoud kunt u met elk merk bij ons terecht, ook de machine die niet door ons verkocht is of die al ouder is. Wij kunnen vooraf een prijsopgave maken en/of uw machine vrijblijvend technisch onderzoeken. U

Servicebeurt

Zoals alles heeft ook Uw lock, naai of borduurmachine onderhoud nodig. Het onderhoud van uw machine gebeurt in onze eigen werkplaats. Fons is hiervoor opgeleid. Voor onze vier topmerken, Janome, Bernina, Husqvarna Viking en Pfaff, vond deze opleiding bij de merken zelf plaats en met grote regelmaat gaat hij nog naar de bijscholingen. Zoals U hier kunt zien doet hij dit met veel plezier.

service

Bij oudere machines willen wij de machine eerst graag van binnen en van buiten zien en maken dan geheel kosteloos en vrijblijvend een prijsopgaaf voor de servicebeurt. Indien wij van mening zijn, dat de machine van binnen dusdanig ver versleten is, dat de kosten van de onderhoudsbeurt zonde van het geld is, zullen wij U ook daarvan op de hoogte brengen.  Bij een jaarlijkse servicebeurt ontvangt U een korting van 25%.

LET OP: Aangezien wij het heel erg druk hebben met onderhoudsbeurten en reparaties is het verstandig om van tevoren even te bellen voor een afspraak. Mocht U machine het echt niet meer doen, dan neem altijd contact met ons op, want dan proberen wij op korte termijn iets te regelen.

 

Wat houdt een servicebeurt in?

Bij een servicebeurt, ook bij een beurt met 25% korting, wordt de kap volledig gedemonteerd. Want zoals deze foto’s laten zien, zitten er binnenin veel scharnierende en bewegende delen, die schoongemaakt en opnieuw gesmeerd moeten worden om onnodige slijtage te voorkomen.

reparatie1

Bij iedere servicebeurt wordt de machine op deze wijze schoongemaakt en gesmeerd. Bovendien wordt de boven en onder spanning afgesteld, de stand van de naaldstang gecontroleerd, het grijpermoment en de transport hoogte nagekeken, zodat U weer zonder problemen en met plezier achter de machine kunt zitten, Tevens wordt er nog gekeken naar speling op de assen en lagers.

Een extra service is dat indien U de machine trouw ieder jaar in dezelfde maand voor onderhoud brengt U 25% korting op de onderhoudsbeurt krijgt. Dit betekent minder slijtage, dus meer naaiplezier. Wanneer U een afspraak maakt, bent U de machine maar twee dagen kwijt.

reparatie2

Reparaties

In geval van reparaties kunnen wij vooraf een prijsopgave maken en/of uw machine kosteloos en vrijblijvend technisch onderzoeken.

Bij reparatiekosten boven 85 euro nemen wij altijd contact op met de klant, tenzij anders afgesproken.

Op reparaties is drie maanden garantie, op dat deel wat gerepareerd is. Net zoals de servicebeurten vinden ook de reparaties plaats in onze eigen werkplaats. Garantiereparaties van bij ons gekochte machines van de merken Husqvarna, Pfaff, Bernina en Janome vinden ook plaats in onze eigen werkplaats. Het is slechts hoogst zelden, dat een machine moet worden opgestuurd.

Onderdelen

Uiteraard kunt U van de merken, waarvan wij officieel gecertificeerd dealer zijn voor alle onderdelen en accessoires bij ons terecht. Veel hebben we zelfs standaard op voorraad en anders kan het besteld worden.

Verder kunt U bij ons ook terecht voor onderdelen van de meeste andere merken machines, zoals voetpedalen, spoelhuizen garenpennen e.d. Ook bij hele oude machines proberen wij U daar waar mogelijk is nog te helpen.