Garantie, onderhoud, workshops

 

 

 

 

Naaimachine Totaal

Deze nieuwsbrief bevat afbeelding,als deze niet correct worden weggeven kunt u hem

hier online bekijken.

 

Nieuwsbrief nr. # - donderdag 29 februari 2024

Beste Bezoeker,

In onze vorige mailing gaf ik al aan, dat er nog informatie zou volgen over hoe nu verder met garantie, uitleg en workshops.

Toen wij besloten om te stoppen kwam daar vanzelf de vraag achteraan waar moeten onze klanten nu naar toe, wat kunnen wij hen adviseren. Wij waren de afgelopen jaren niet alleen gewoon een naaimachinewinkel, maar velen kwamen ook steeds weer voor een stukje gezelligheid en naast technische kennis over de machines, wat bij een naaimachinezaak hoort, kwamen velen ook voor practische naaikennis. Zowel Janine als ik hebben de opleiding tot coupeuse en tot lerares gedaan, waarmee we door de jaren heen niet alleen advies over een machine konden geven, maar ook veel naaitips. 

Wij hebben nagedacht en als eerste optie kwamen we terecht bij Inge: Net zo enthousiast (of zelfs meer), heel veel technische kennis, eerlijk, betrouwbaar, en ook van de gezelligheid en vriendelijkheid, service en heel veel vakkennis, want ook o.a. Inge heeft dezelfde opleiding tot lerares gedaan. Dus ook hier kun je terecht met practische vragen. Wij gaan iedereen tot de laatste dag keurig de lessen, die bij de aankoop van de machine horen geven, maar als je over een halfjaar denkt hoe zat het bv. ook alweer met die blindzoom of iets anders, kunnen jullie bij Inge terecht, in de winkel en wat zo super is ook via online op afstand lessen. Zij gaat ook zorg dragen voor garantie en onderhoud evt.op afspraak, zodat je geen twee keer hoeft te gaan. Dagje shoppen in Eindhoven of een bezoek aan de verschillende grotere stoffenzaken in de regio en daarna de naaimachine weer ophalen. In het najaar ga ik bij Inge nog een aantal borduurworkshops geven. Op de eerste plaats alle klanten met een Bernina adviseren we om sowieso naar Inge te gaan, want ik geloof oprecht dat zij een van de beste zo niet de beste Bernina monteur van Nederland heeft. Verder is uiteraard iedereen daar welkom maar m.n. voor klanten met een machine in het hogere segment adviseren wij om de moeite te nemen om naar Eindhoven te rijden, want daar is uw machine beslist in goede kundige handen. Inge heeft nagenoeg dezelfde prijzen voor de onderhoudsbeurten. Neem je aankoopbon of een kopie van deze mail mee, zodat ze weet dat jullie van ons komen ook i.v.m. de garantie die zij overneemt. Uiteraard kunnen jullie daar ook terecht voor informatie en advies voor de aanschaf van een nieuwe machine.
Er is geen sprake van overname, dus mogen wij vanwege de privacy de mailadressen van onze klanten terecht niet aan haar doorgeven, daarom hebben we het omgedraaid en stelt Inge zich hieronder aan jullie voor. Nog een tip voor diegene die nog borduurworkshops van ons bij Inge willen doen: Meld je sowieso aan voor haar nieuwsbrief, want anders weten jullie niet wanneer die workshops daar gegeven worden.

Hallo allemaal,

Mag ik me even voorstellen: Inge van Liempd-Rijkers, eigenaresse van INGEnaaimachines te Eindhoven.

Een paar maanden terug heeft Mathilda contact opgenomen met mij, om te kijken wat ik met mijn zaak voor jullie allemaal kan betekenen.

Het siert Mathilda, omdat ze altijd zeer creatief is met haar workshops, actief is met de uitleg en lessen van de naaimachines en alles voor haar klanten overheeft, dat ze haar activiteiten wil overdragen aan iemand die dezelfde passie en kennis heeft als Mathilda.

Daarom zijn wij SUPERTROTS dat ze alle activiteiten graag wil overdragen aan INGEnaaimachines.

Zelf werk ik al vanaf mijn 17de in de naaimachinewereld. Ben begonnen bij mijn vader en heb ook nog jaren voor mijn broer gewerkt. Maar sinds 2 jaar ben ik daar uitgestapt en heb ik een hele grote naaimachine zaak neergezet in Eindhoven.

Mijn hoofdmerken zijn; Bernina, Janome, Brother en Babylock, maar heb daarnaast 35 jaar ervaring met alle merken en daardoor veel kennis opgebouwd.

Niet zomaar een winkel, maar een SUPER mooi Experience Center, geïnspireerd door de Apple store in New York. Alle naaimachine merken hebben hier een eigen “ eiland “ gekregen.

De machines staan uitgestald en klaar. Hier kan iedereen erachter kruipen en dan met of zonder hulp de machines uit proberen.

Van elk hoofdmerk staan (bijna) alle modellen in de winkel. Zo kun je een goede keuze maken en is het lekker laagdrempelig.

  • Onderhoud & Reparatie:
  • Verkoop & Demonstraties - Lessen & Workshops:

Onder leiding van onze Service & Reparatie Manager: Ted van Iperen, is het een goede keuze om naar Eindhoven te komen. Een open, toegankelijke service plek, waar je mee kunt kijken. Kennis en ervaring zorgen ervoor dat we nu machines uit heel het land te repareren aangeboden krijgen.

Een uitgebreid team staat tot jullie beschikking:

-          Hélène Rijk:       Mijn zus en een meer dan All-round Super ster van     
                             het eerste uur.

-          Bjorn Kersten:    Couturier, waar kennis en creativiteit samenkomen.

-          Reini v. Asselt:    Workshop specialist.

-          Lisa Jonkers:      Creatieve duizendpoot en digitale expert

-          Eileen Goes:       Organisatietalent en overal inzetbaar

Deze i*Dream Team talenten zijn de ankers in onze winkel, waar je graag door geholpen, geïnspireerd zult worden.

Waanzinnig hoe Mathilda, Fons en Janine dat  allemaal gedaan hebben:  WARE TOPPERS ! die iedereen in de naaimachine wereld zeker zal gaan missen.

Zeker door haar creatieve en leuke workshops heeft ze een bijzondere gezellige zaak neergezet in Kerkrade. Top dat wij deze activiteiten mogen overnemen en doorzetten.

Waar we jullie ook mee kunnen verrassen is dat wij twee workshop- cq lesruimtes hebben met de laatste technische hoogstandjes zoals in ieder leslokaal een Digi bord met diverse camera’s voor een optimaal resultaat.

Daarom kunnen wij ook online les geven !!! Op afstand, maar het is net alsof je naast ons, op de eerste rang plek, zit in de les.

Ook kun je ons gewoon bellen en we geven je een “ digitale tour “ door onze winkel terwijl je gewoon lekker thuis zit. Hoe vet is dat !

Het Corona virus heeft ons veel geleerd om op afstand toch iedereen te kunnen helpen, met verkoop, vragen, reparaties en lessen en door onze Digi borden zijn we zo ontzettend flexibel en hebben hiermee alle afstanden weggepoetst.

Elke maand op de 29ste gaat er een INGEdinge nieuwsbrief uit, daar kun je je voor inschrijven en zo een beetje op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en om de naaimachine wereld bij INGEnaaimachines.

Kijk eens op onze website, daar krijg je een goede indruk van onze prachtige winkel en tevens waar je je voor de INGEdinge nieuwsbrief kunt aanmelden.

En ……….. misschien doe je wel meteen mee met de SewInge Wardrobe 2021 en maak je elke maand een opdracht voor je eigen kledingkast. Een super challenge voor jezelf!

Wij hopen je graag op wat voor manier dan ook te mogen begroeten in ons “ Experience Center “ te Eindhoven. www.ingenaaimachines.nl

En wensen we Mathilda, Fons en Janine fijne laatste maanden in de winkel met goede verkoop en mooi afscheid van deze 15 jaar creativiteit op de naaimachine.

Liefs Inge

 


 

 
   

 

 

 

Deel deze nieuwsbrief: Facebook LinkedIn Twitter Hyves Google+

 U bent onder het volgende emailadres bij ons ingeschreven .

Copyright © 2012 Naaimachine Totaal.