De best gesorteerde speciaalzaak!

Pfaff Ambition 620

De PFAFF ambition 620 naaimachine is een complete machine vol met creatieve verrassingen. Het verschil zit ‘m in de details! Achter de strakke lijnen vind je de meest moderne functies waardoor jij je met deze naaimachine geen moment zult vervelen. Het originele IDT systeem en het grafische display met hoge resolutie zijn unieke functies.

Het originele PFAFF IDT systeem

Gelijkmatig stoftransport van boven en onder met het IDT systeem waardoor ook meerdere stoflagen perfect worden getransporteerd! Het ingebouwde boventransport werkt met (bijna) alle steken, zowel vooruit als achteruit.

Grote naairuimte

De naairuimte rechts van de naald is 200 mm waardoor het naaien van grote projecten mogelijk is.

136 verschillende steken

Een groot aantal verschillende prachtige 7 mm steken, zoals nuttige steken, automatische knoopsgaten, decoratieve steken en quiltsteken. Voor elk project vind je daarom een geschikte steek.

Eenstaps knoopsgaten maken

Je kan eenvoudig automatische knoopsgaten maken met PFAFF ambition. Er zijn maar liefst 6 verschillende knoopsgaten waar je uit kunt kiezen zo heb je voor ieder kledingstuk of materiaal voldoende keuze.

Groot bedieningsscherm

Je kan de gekozen steek, de steekinformatie op het scherm van de naaimachine zien. Ook lees je daar de aanbevolen draadspanning. Alle steken worden op ware grootte weergegeven. Bovendien vertelt het scherm je, welk naaivoetje je moet gebruiken. Dat is nog eens gemakkelijk!

Draadspanning automatisch ingesteld

De spanning wordt automatisch ingesteld, zo weet je zeker dat u de juist draadspanning hebt voor de gekozen steek, waardoor de steekkwaliteit altijd optimaal is.

Start/Stop toets: Naaien zonder pedaal

Deze keuze knop maakt het naaien van lange naden nog eenvoudiger. Omdat je de voet niet op het pedaal hoeft te houden.

Janome 5060 QDC    

Hele mooie compacte naaimachine

60 steken

inclusief aanschuiftafel

5060DC Front 2

Janome 8330

Beschrijving

Naaifuncties

Naaimachine met 30 ingebouwde steken. De steeklengte en -breedte kun je instellen tot een lengte van 5 mm en een breedte van 6 mm. Met 5 volautomatische 1-fase knoopsgaten.

Door de elektronische snelheidsregeling naai je gemakkelijk door dikkere stoffen. De verzinkbare transporteur helpt je bij het repareren van gaten en naaien of quilten uit de vrije hand. De naaldstop onder/boven gebruik je bij het nauwkeurig naaien en draaien van de stof. Met de start/stop toets kun je lange banen naaien zonder het voetpedaal te gebruiken. Met de draadspanningsregelaar zorg je voor regelmatige steken. De snelheidsregelaar gebruik je om de snelheid goed te doseren. Naaien met de tweelingnaald is mogelijk. Met de ingebouwde draadinsteker heb je de draad zo ingestoken.

Handige extra’s

De Janome 8330 heeft een vrije arm, voor het naaien van mouwen en broekspijpen, en een afneembaar accessoiresbakje. Halogeen verlichting zorgt voor een schaduwvrij zicht op je werk. De spoel verwissel je gemakkelijk aan de bovenzijde van de machine.

We leveren deze machine met 4 naaivoeten (zigzagvoet, satijnsteekvoet, ritsvoet, knoopsgatvoet), voetpedaal met snelheidsregeling en harde beschermkap.

De Horizon Memory Craft 14000 biedt een uitzonderlijk grote werkruimte: 280 mm breed, 120 mm hoog. De grootste quilts, een gigantische hoeveelheid stof voor gordijnen - er is geen enkel project dat de Horizon MC 14000 niet aankan. Krachtige LED-verlichting op 5 locaties verlicht het werkoppervlak perfect. Dankzij het AcuFeed Flex-boventransportsysteem met differentieel en automatische persvoetdrukregeling biedt deze machine een perfect transport op alle materialen, zelfs de moeilijkste gladde, rekbare stoffen.

Typisch voor de Japanse fabrikant Janome is de perfecte stabiliteit, het stille geluid en de absolute betrouwbaarheid van haar machines.

Dit lage geluid wordt gegarandeerd door kwalitatief hoogstaande elektrotechniek, duurzame materialen, degelijk ontwerp en uitzonderlijk nauwkeurige fabriekstoleranties. Dit is onder andere zichtbaar in de topkwaliteit van de grijper. Ook het automatische draadafknipsysteem is zowel degelijk als extreem betrouwbaar.

Accurate resultaten zijn gegarandeerd met 91 naaldstanden: op deze machine kan je de naaldpositie per 0,1 mm instellen.

Moeilijke materialen zoals kunstleder, kurk, gladde, snel rimpelende of rekbare materialen - verschillende materialen samen naaien, het vormt geen enkele uitdaging meer dankzij het Superior Feed Plus ondertransport dat naadloos samenwerkt met het volledig verwijderbare AcuFeed Flex boventransportsysteem. Dankzij het differentieel kunnen ook verschillende materialen perfect worden verwerkt, wat niet het geval is met klassieke boventransportsystemen.

Met de standaard meegeleverde verlengtafel wordt het werkoppervlak nog groter.

Het grote 9 inch HD kleuren-touchscreen laat je via de razendsnelle interface toe om snel en gebruiksvriendelijk te navigeren door nuttige steken, borduurmotieven, lettertypes, de bewerkingsmodus of de instellingen van de machine. Via het SET-menu kan de machine op allerhande manieren aan jou worden aangepast. Zodat de machine voor jou werkt. Via de Stitch Composer-software kan je zelf steken ontwerpen op je pc. Gebruik je je machine korte tijd niet ? De machine schakelt een screensaver en een energie-besparende standy-modus in.

De screensaver kan naar wens worden ingesteld met persoonlijke foto's. Via de Stitch Composer-software kan je zelf steken ontwerpen op je pc.

Via de ingebouwde naaigids toont de machine je snel en moeiteloos de weg naar de juiste steek, met de juiste steekinstelling voor de gebruikte stof.

De onafhankelijk werkende spoelmotor windt snel een nieuw spoeltje zonder het garen te verwijderen uit de machine.

Lichte, soepele materialen worden probleemloos verwerkt dankzij de verwisselbare naaldplaten en de naaldplaat-sensor. Met een hendel wissel je in enkele seconden de standaard naaldplaat naar de meegeleverde rechtsteek-naaldplaat of HP-naaldplaat. Elke naaldplaat wordt herkend door de machine, waarna de machine meteen de steken uitschakelt die niet geschikt zijn voor die naaldplaat.

Dankzij de instelbare kniehevel en naaldstopfunctie (al dan niet gecombineerd met de automatische persvoetheffing) heb je steeds je handen vrij om een groot pak stof te draaien of te verplaatsen.

De automatische bovendraadspanning past zichzelf automatisch aan afhankelijk van de steek en past zichzelf indien nodig aan wanneer je de steekbreedte en steeklengte wijzigt.

De mechanische spoeldraadsensor controleert tijdens je naaiwerk de hoeveelheid spoeldraad en vermijdt aldus dat je voor het einde van de naad zonder spoeldraad komt te zitten.

Om onnodige problemen te vermijden bij bovendraad-breuk houdt de bovendraadsensor constant een oogje in het zeil.

Op het einde van de naad snijdt de degelijke automatische draadafsnijder de spoel- en bovendraad af en trekt deze door naar onder.

In het begin van de naad wordt de persvoet automatisch naar beneden gezet - na het afhechten van de draad worden de boven- en onderdraad indien gewenst afgesneden, de persvoet en de naald worden automatisch omhoog gebracht.

Moeilijk wordt gemakkelijk.

De automatische persvoetdrukregeling voelt de dikte van de stof aan en kan je helpen om makkelijker te werken via de draaifunctie: de naald stopt in de stof, de voet wordt omhoog gebracht naar een hoogte die jij zelf instelt. Handig wanneer je een groot pak stof moet verplaatsen bij appliceren, vrij quilten of het naaien op gordijnen of andere grote naai- of quiltprojecten.

Dankzij de instelbare kniehevel en naaldstopfunctie (al dan niet gecombineerd met de automatische persvoetheffing) heb je steeds je handen vrij om een groot pak stof te draaien of te verplaatsen.

Met de handige knop onder de vrije arm wissel je in enkele seconden de standaard naaldplaat naar de meegeleverde rechtsteek-naaldplaat of HP-naaldplaat. Elke naaldplaat wordt herkend door de machine, waarna de machine meteen de steken uitschakelt die niet geschikt zijn voor die naaldplaat. Ook de lichtste materialen zijn geen enkel probleem meer.

Borduren als geen ander.

Grotere en draad-intensiever borduurwerk in een enkel ontwerp. Ontwerpen importeren en combineren met een totaal van maximaal 200.000 steken. 1000 steken per minuut maximumsnelheid. Verbinden met je PC via USB-stick of USB-kabel. De mogelijkheden in borduren zijn onbeperkt.

Dankzij de grootste borduurgrootte ooit van alle Janome naai- en borduurmachines (230 x 300 mm) biedt de Memory Craft 14000 steeds de perfecte afmeting voor elk borduurproject. Niet minder dan 4 borduurringen zijn standaard inbegrepen.

De ongeëvenaarde steekkwaliteit, typisch voor Janome, is afkomstig van de extreem stabiele en accurate borduurbewegingen die de borduureenheid maakt. Deze borduureenheid heeft afdichten voor stof en vuil en gebruikt niet minder dan 5 kogellagers en 3 geleiders, voor een stille, soepele en duurzame werking. De borduureenheid is uiterst compact en kan worden ingeklapt, zodat je zelfs extra ondersteuning hebt bij het naaien.

Met 350 borduurmotieven die netjes zijn verdeeld in categorieën heb je tal van mogelijkheden en steeds inspiratie.

2- of 3-letter monogrammen zijn volledig ingebouwd in de Horizon.

Dankzij de grootste borduurgrootte ooit van alle Janome naai- en borduurmachines (230 x 300 mm) biedt de Memory Craft 14000 steeds de perfecte afmeting voor elk borduurproject.

Ultra-soepel quilten

Free-motion-quilten is prachtig op de Horizon. Een perfect glad werkoppervlak en dito werktafel is ontworpen om zo soepel mogelijk de stof te laten glijden, zodat jij de mooiste steken uit de machine kan krijgen. De machine heeft hiervoor ook tal van meegeleverde persvoeten. Ook in borduurmodus kan je schitterende resultaten bekomen: er zijn ook tientallen borduurmotieven ingebouwd, van een stand-alone borduurmotief over motieven die prachtig kunnen worden gecombineerd tot kleine motieven die kunnen worden verspreid rond andere motieven.

71trxDnz9BL. AC SL1300             14707 MC 14000 Display 1

Janome Memory Craft 15000

De Horizon MC15000 heeft direct toegang tot de wereld van nieuwe media via de ingebouwde WLAN-verbinding. Zelfs via de iPad® kan u via de app verbinding maken met uw naaimachine. Stel patronen samen op de tablet, pas ze individueel aan of bedien het borduurproces vanuit een andere kamer. De bediening van de machine is net zo individueel als uw ideeën.

Stel borduurmotieven samen op de tablet, pas deze individueel aan of bedien het borduurproces vanuit een andere kamer. De werking van de naaimachine is net zo persoonlijk als uw ideeën. Bij het naaien, quilten en borduren ontdekt u compleet nieuwe dimensies. Ervaar de buitengewone soepelheid en nauwkeurigheid van de borduurunit. De MC15000 helpt u tijdens uw werk met automatische, geoptimaliseerde steekinstellingen. Het biedt u zelfs een complete naaigids door de keuze van de naaitechniek. U zult het stap voor stap onder de knie krijgen en u zult zeker het AcuFeed Flex™-stoftransportsysteem op prijs stellen.

 

Kenmerken

 • 5 jaar garantie
 • WLAN-verbinding met netwerken voor snelle gegevensuitwisseling met notebook, pc en iPad®. Nu WiFi gecertificeerd.
 • Verkrijgbaar in de App Store: AcuEdit en AcuMonitor. Ontwerp patronen en volg de machine vanuit een andere kamer.
 • Het AcuFeed Flex™ systeem: extreem variabel dankzij twee boventransporthouders voor brede en smalle naaivoeten. Indien nodig volledig afneembaar en te voorzien van andere voeten.
 • Linear Motion Embroidery System™: borduurunit met kogellagertechnologie voor stil en nauwkeurig borduren. Bevestig de unit simpelweg aan de achterkant van de machine, zet de machine op borduren en geniet van de creativiteit.
 • Horizon Link Suite™: directe overdracht naar pc of laptop. Bewerk het ontwerp online en laat het tijdens het borduurproces visueel controleren. Ook geïntegreerd in het programma: Stitch Composer™, voor het ontwerpen van uw eigen naai- en decoratieve steken.
 • Naaien en borduren met tot wel 1.000 steken per minuut
 • Roestvrijstale plaat met gegraveerde meeteenheden op de vrije arm.
 • 28 cm werkruimte rechts van de naald.
 • Automatische draadinrijger
 • 200.000 steken per ontwerp
 • Weergave van de naaldpositie in het borduurontwerp
 • Groot pedaal met draadafsnijknop
 • Praktische accessoirekoffer
 • Voorbereid voor Janome Cutwork en grote knoopsgatvoet
 • 9 mm decoratieve steken
  • 10 LED-lampjes voor optimale belichting
  • Uitschuifbare High Light™ arm, voor meer licht in het naaldgebied
  • AcuView vergrootglazen voor een beter zicht op het naaigebied
  • 3-voudige naaivoetverhoging met knop, hevel of kniehevel
  • 91 naaldposities
  • 480 ingebouwde borduurmotieven
  • 510 naaisteken inclusief 13 eenstapsknoopsgaten
  • Automatische draadafsnijder
  • Directe steekinvoer tijdens het borduren
  • Automatische hoekopmaak in bewerkingsmodus
  • Borduur motieven in één kleur met een druk op de knop
  • Importeren van ontwerpen in DST-formaat
  • Horizon Link Suite software
  • Editor voor snelle combinaties en wijzigingen in realtime
  • StitchComposer voor uw eigen naaisteken
  • Screensaver voor uw naai-pauzes15000 3   15000 4
 

Husqvarna Viking Brilliance 85Q

Belangrijkste eigenschappen:

 • Kleuren-touchscreen
 • Exclusieve naaigids
 • Automatische draadafsnijder
 • Zijwaarts naaien (steken tot 54 mm breed)
 • Electronische zelfregelende draadspanning
 • Groot naaioppervlak 25 cm
 • Touchscreen
 • 460 verschillende steken
 • 9 volledig automatische knoopsgaten
 • 4 programmeerbare steeklettertypen
 • 777 steken inclusief letters, tekens enz.
 • 24 permanente geheugens ( 2300 steken in totaal )

Naaifuncties:

 • 29 Naaldposities
 • 12 verschillende naaivoeten
 • Quick Help directe uitleg op het scherm
 • Perfect uitgebalanceerde knoopsgaten ( PBB )
 • Taperingfunctie
 • Pictogramfunctie
 • Steekbreedte 7 mm
 • Verticaal/Horizontaal spiegelen
 • Tweelingnaald en steekbreedtebeveiliging
 • Onderdraadsensor
 • FIX-Functie
 • Stop-functie
 • Electronische snelheidscontrole 5 snelheden
 • Tijdelijk en permanent achteruitnaaien
 • Start/Stop functie (naaien zonder het voetpedaal)
 • Steek opnieuw opstarten
 • Steek op ware grootte op het scherm

Eigenschappen van de machine:

 • 3 LED-lampjes voor de perfecte verlichting
 • Ingebouwde draadinsteker
 • Rechtstreeks opspoelen vanaf de naald
 • Automatisch onderdraad ophalen
 • Verlengde dubbele steekplaat geleidelijnen ( 40 mm)
 • Ingebouwde garenpennen 2 stuks
 • 3 draadafsnijders
 • Instelbaar in 12 talen
 • Inclusief 12 naaivoeten
 • Inclusief 5 jaar garantie
 • Inclusief harde beschermkap

meer info hier

 

Husqvarna Viking Jade 20

Machine
• Uniek ontworpen accessoiredoos 
• Inclusief 7 originele HUSQVARNA VIKING® klik-klaar naaivoeten 
• Snelheidsregeling
• Ingebouwde draadinsteker 
• Aanbeveling naaivoet tonen 
• LED-display
• Opspoelen rechtstreeks vanaf de naald
• LED-verlichting

 

meer info hier

jade 2 3     jade 20 2

Janome C 3018   adviesprijs 599 euro                Showmodel  voor 399 euro

Janome ontwerpt, produceert en verkoopt al  100 jaar naaimachines voor de totale wereldmarkt. In Nederland, België en Duitsland bestaat Janome onder haar “eigen” naam alweer ruim 20  jaar.
Een eenvoudige electronische naaimachine zonder poespas, met alleen maar functionele steken, ons instapmodel voor meer naaiplezier met alle kwaliteiten stof.

 

Eigenschappen:

                   • 18 steken
               • 3 automatische knoopsgaten
               • LED venster
               • 4 directe steekkeuzetoetsen
               • Instelbare steekbreedte tot 7.0mm
               • Instelbare steeklengte tot 5.0mm
               • Horizontale roterende grijper
               • Snelheidsregelaar
               • Naaldkeuzetoets omhoog/omlaag
               • Automatische afhechttoets
               • Automatische draadspanning
               • Draadinsteker
               • Achteruitnaaitoets
               • Klik-aan naaivoeten
               • Superieur transportsysteem
               • Verzinkbare transporteur
               • Extra hoge naaivoethoogte
               • Vrije arm
               • Automatische spoelwinder
               • Verlichting
               • Accessoirebakje met accessoires
               • Harde kap

Janome my lock 644 D adviesprijs 549 euro        showmodel 439 euro       ook nog te bestellen met korting

Voor het professioneel afwerken van allerlei soorten stof, het toepassen van decoratieve locksteek-technieken, het werken met 2, 3 of 4 draden, is de My Lock 644 D van JANOME dé lockmachine bij uitstek. Bovendien ook belangrijk in een betaalbare prijsklasse.
De verschillende steken geven u alle vrijheid om al uw ideeën en projecten te verwezenlijken. Het differentieel transport zorgt voor perfecte gladde naden, ook in gebreide stoffen of juist voor een rimpel effect bij geweven stoffen, aan u de keuze.

 

 

Eigenschappen

 • 2-, 3- en 4-draads locksteken

 • Ingebouwde rolzoom (zonder het verwisselen van de steekplaat)

 • Steeklengte instelbaar van 1 tot 5mm

 • Differentieel instelbaar van 0.5 tot 2.2

 • Snijbreedte instelbaar van 3.1 tot 5.1

 • Steekbreedte
  - 2.0mm smal
  - 3.3mm normaal
  - 7.5mm breed

 • Converter (voor de bovengrijper)

 • Draadinrijger voor de ondergrijper

 • Inrijgschema met kleurcode voor gemakkelijk inrijgen

 • Extra hoge lockvoethoogte

 • Kliksysteem lockvoeten

 • Persvoetdrukregelaar

 • Uitschakelbaar bovenmes

 • Elektronisch pedaal

 • Compleet met accessoires

Janome FM 725 punchmachine

Janome FM 725 punchmachine  adviesprijs 319 euro      Showmodel voor 259 euro

Met de Janome FM 725 punchmachine kunt u vele soorten van textielverwerkingen en technieken toepassen. Gooi geen restjes stof, wol of ander decoratiemateriaal meer weg als u met de FM 725 aan de slag gaat.
Versier uw zelfgemaakte of gekochte kleding, maak de mooiste vrije quiltvormen, cadeautjes of woondecoraties voor in en om het huis.
Gebruik de FM 725 punchmachine naast uw naai- en/of borduurmachine voor nóg meer creatieve vrijheid.

Naalden

De vijf speciale naalden met weerhaakjes zorgen voor het punch effect.

Onbegrensde mogelijkheden

Pagina 1 van 9